Cenzaa

Cenzaa: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa wil uw huidprobleem of huidwens doeltreffend behandelen en bij voorkeur 100% aanpakken. Alleen het beste resultaat is voor ons goed genoeg! Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat wordt behaald door dagelijks uw huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in de Cenzaa salon. De Beauty Room begeleidt u graag optimaal naar uw gewenste resultaat: een mooie, gladde en stralende huid!

Pupa Milano

Waar PUPA Milano 30 jaar geleden een start maakte met het ontwikkelen van de beautykit heeft ze een spectaculaire reis in de tijd gemaakt en is momenteel een van de meest toonaangevende make-up merken.

PUPA Milano is een trendy merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty.

Bij de Beauty Room hebben we voor PUPA gekozen vanwege de ontzettend goede prijs/kwaliteitsverhouding, de mooie uitstraling en de meest trendy kleuren.

We nodigen je graag uit om onze mooie display te bekijken en de producten te ervaren!

BeautyFace

Voorgevormde bananenkatoenmaskers, gedrenkt in een hoogwaardig serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke werkstoffen.

Collageen maskers voor gezicht, ogen of lippen met een direct opspannend effect, ideaal als kuur maar ook om te stralen op een feestje!

Geen parabenen, PEG, kleurstoffen, chemische geurstoffen maar continu op zoek naar biologische werkstoffen en oplossingen.

De maskers zijn een ware aanvulling voor gebruik tijdens de salonbehandeling maar ook thuis makkelijk toepasbaar!